Sitra Imuilmiö

sitra imuilmiö kuvat 587x329_0000_IMG_1044
sitra imuilmiö kuvat 587x329_0001_IMG_1043 sitra imuilmiö kuvat 587x329_0002_IMG_1028

Sitra Imuilmiö Seminaari

Helsingin Tapahtumatuotanto suunnitteli ja tuotti Sitralle yhteistyössä markkinoititoimiston kanssa Imuilmiö seminaarin tapahtumatila Koskenrantaan. Tapahtumatuotannon osa-alueena oli tilasuunnittelu, visualisoinnit, sekä tekninen tuotanto.

Seminaaritilaan toteutettiin viihtyisä kokoontumisalue jossa vieraat akkreditoinnin jälkeen kokoontuivat kuulemaan alustuksen teemasta. Tämän jälkeen vieraat jakaantuivat seminaaritilaan tähtimäisesti sijoiteltuille ryhmätyörasteille kiertäviksi pienryhmiksi. Transparenttien kangasseinämien erottamien ryhmätyörastien keskelle toteutimme kauniin aidolla nurmikolla pinnoitetun ja kukilla kehystetyn kummun jonka keskellä olevalle pyykkikuivaustelineelle ryhmät toivat syntyneitä tuoreita ideoita “kuivumaan”. Seminaarin päätteeksi “pyykki” poimittiin narulta ja vieraat kokoontuivat  yhteenvetoon.

Kaunis ja rauhallinen tila, mielenkiintoiset alustukset ja ryhmätyöt sekä tilojen harkittu toiminnallisuus loivat yhdessä onnistuneen kokonaisuuden ja tapahtuman, joka jäi mieleen niin osallistujille kuin järjestäjillekkin.