World Expo Finland Day

hannover 587x329_0003_Scan10357
hannover 587x329_0010_Scan10280 hannover 587x329_0021_hanno_6

Helsingin Tapahtumatuotanto sai toimeksiannoksi suunnitella Suomi Päivän toteutuksen maailmannäyttelyyn. Jokaisella maalla oli näyttelyssä oma nimikkopäivänsä, jolloin maat saivat toteuttaa keskustorilla oman tapahtuman.

Suomea päätettiin markkinoida puhtaalla vedellä. Tapahtumatuotanto suunnitteli ja toteutti tapahtumaan sauna-installaation jossa Suomesta tuotu tynnyrisauna, laituri, järvi, koivut sekä äänimaisema muodostivat hauskan toiminnallisen kokonaisuuden ja pienoismaiseman Suomesta.  Paikalle kutsuttu lehdistö sai nähdä ja kokea suomineitojen ja -poikien saunan lämmitystä, uimista ja saunomista. Järvenä toimineen suuren uimaaltaan ympärille oli rakennettu vesibaari, josta lehdistö ja muu yleisö saivat pikareissa aitoa suomalaista vettä. Promomootio keräsi ympärilleen suuren innostuneen yleisön ja  se pääsi hienosti esiin lukuisissa eri lehdistöjulkaisuissa.

Helsingin Tapahtumatuotanto suunnitteli ja toteutti myös Suomi Päivän iltatapahtumaan “Maailman Parhaat Tanssit”  suomen paviljongin eteen rakennetun esiintymislavan ja sen raikkaan ja hauskan lavastuksen

Asiakas: Momentum