Kokemuksellinen Markkinointi

Mitä on kokemuksellinen markkinointi?

Kokemuksellisen markkinointiteon kautta voit antaa asiakkaillesi henkilökohtaisen kokemuksen brändistäsi. Kokemuksellisen markkinoinnin tavoite on synnyttää ihmisissä kokeilun ja elämyksien kautta muistoja, jotka liittyvät brändiin ja tuotteisiin.

Opimme kokemuksien kautta

Kun asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaisesti kokea tuote tai palvelu käytännössä, niin he voivat myös paremmin sisäistää sen tarjoamat edut ja sopivuuden juuri heille itselleen. Tätä kokemusta voidaan merkittävästi vahvistaa kekseliäällä ja aisteihin vetovalla ympäristöllä. Omakohtaisen kokemisen ja elämyksellisen ympäristön kautta syntyy tuotteisiin ja brändiin liittyviä muistoja. Muistot vahvistavat asiakkaidesi yhteyttä brändiisi ja auttavat heitä valitsemaan juuri sinun tuotteesi tai palvelusi.
Kokemuksellisten tapahtumien ja markkinontitekojen avulla synnytetään myös uutta ja kiinnostavaa brändimyönteistä sisältöä, josta mielellään keskustellaan, kirjoitetaan ja jaetaan eteenpäin sosiaaliseen mediaan.

Tapahtumatuotanto on erikoistunut kokemuksellisten, brändiä ja tuotteita vahvistavien tarinoiden ja ympäristöjen luomiseen.
Persoonalliset ja näyttävät promootiot, kiertueet ja pop up shopit sekä laajemmin myös guerrilla-markkinointi ja kaupunkitilateokset ovat hyviä esimerkkejä kokemuksellisesta markkinoinnista. Väline voi olla mikä vain, mutta olennaista on että toivottu kohderyhmä tavoitetaan ja että kohtaamisesta jää myös vahva ja positiivinen kokemus.

Ota yhteyttä niin kehitämme kanssanne brändiisi, tuotteeseen tai palveluun parhaiten sopivan kokemuksellisen markkinoinnin kampanjan.

Sopivia toimeksiantoja:

  • Promootiot ja kiertueet
  • Pop up shop ja shop in shop tilat
  • Guerrilla iskut ja kaupunkitilateokset
  • Kokemukselliset tapahtumat
  • Mainos- ja viestintätoimistojen erikoisprojektit