Suurkuvaprojisoinnit

Suurkuvaprojisoinnit

Mikä tahansa valoa heijastava pinta voidaan teksturoida tarkasti video- tai kuvaprojisoinnilla. Tekniikalla voidaan siis ”maalata valolla” kuvapintoja tai liikkuvaa kuvaa suoraan lavasteisiin, talojen seiniin, esiintyjiin, tuotteisiin jne.
Tehokaimmilla suurtehoprojektoreilla voidaan heijastaa valtavia kuvia rakennusten ulko- ja sisäseiniin, esiintymislavan taustaksi tai lavastukseksi yritysjuhlissa, konserteissa jne.
Projisoinnin voi toteuttaa joko videoprojisointina tai tätä vielä tehokkampana Pani-suurtehoprojisointina.

Videoprojisointi ja 3d-mapping

3D-kartoitetut Videoprojisointitoteutukset ovat näyttäviä kolmiulotteisten esineiden kuten lavasteiden tai tuotteiden videokuvapinnoituksia. 3D-kartoitettuja videoprojisoititoteutuksia voi käyttää esimerkiksi tuotelanseerauksissa, näyttelyissä ja yritystilaisuuksissa. 3D-kartoitettuja Videoprojisointeja voidaan toteuttaa myös rakennusten julkisivuihin.

Pani-projisopinti

Pani suurtehoprojektoreiden kuvan kirkkaus ja kuvanlaatu on yli kolminkertainen markkinoiden tehokkaimpiin videoprojektoreihin verrattuna. Jos tarvitset todella ison, kirkkaan ja värikylläisen kuvan (kuten ison rakennuksen tai koko korttelin seinän kuvittaminen projisoinnilla), on suurtehoprojisointi edelleen varmasti kustannustehokkain ja toimivin tapa toteuttaa se. Pani-kuvat ovat still-kuvia, mutta niitä voidaan helposti myös vaihtaa ohjelmoitavilla kuvanvaihtajilla nopeasti. Vaikuttaviin tuloksiin päästään myös yhdistämällä Video- sekä Pani-suurtehoprojisointia.

Sopivia toimeksiantoja:

  • Alan konsultointi
  • Pani- ja videoprojisointilavastukset tapahtumiin ja konsertteihin.
  • Rakennusten julkisivujen kuvittaminen suurkuvaprojisoinneilla
  • Mainosten projisointi rakennuksien seiniin